Uafhængig private equity

Vi støtter succesfulde virksomheder på fragmenterede og voksende markeder med en buy-and-build-vækststrategi. Mens ledelsesteamet har fuld kontrol over driften af virksomheden, yder Waterland praktisk støtte med bl.a opkøb, finansiering, organisationsudvikling og kommerciel ekspertise.

Waterland-teamet, der ofte støttes af eksterne ressourcer, arbejder sammen med ledelsesteamet med det formål at opbygge markedsførende virksomheder. Der er eksplicit fokus på reduktion af CO2-fodaftrykket, fastholdelse af talenter og høj kundetilfredshed.

Teammedlemmer

Over 190

Vores team

Hos Waterland har vi et erfarent og iværksætterorienteret investeringsteam, som støtter vores porteføljevirksomheders vækstambitioner.

Waterland har et solidt, lokalt kendskab og uddybende netværk i 11 lande i Europa. Vores medarbejdere arbejder ud fra 13 kontorer i Holland, Belgien, UK, Tyskland, Schweiz, Danmark, Norge, Irland, Frankrig, Spanien og Polen.

Med over 190 medarbejdere fra 20 forskellige nationaliteter er vi stadig i vækst og på udkig efter nye talenter. Deruover har vi i gennemsnit 20 praktikanter ansat, som derved får muligheden for at lære den spændende verden af private equity at kende.

Unirme a Waterland ha sido una experiencia transformadora para mí. La cultura de autonomía y espíritu emprendedor fomenta un gran sentido de propiedad sobre nuestros proyectos. Esta libertad me ha permitido explorar nuevas vías, asumir riesgos calculados y lograr un gran impacto. Estoy realmente agradecida por la oportunidad de trabajar en un entorno que valora y fomenta el crecimiento individual, lo que me ha convertido en un miembro del equipo más seguro de mí mismo y con más éxito.

Anneleen Claessens – Senior Portfolio Manager, Antwerpen
Investeringseksperter

Over 130

Partnerskab for vækst

Hos Waterland støtter vi succesfulde virksomheder med en accelereret vækststrategi og praktisk support fra et team på mere over 130 investeringsprofessionelle i 11 lande. Med vores porteføljevirksomheder sigter vi mod at blive førende på markedet gennem en lokal eller international buy-and-build-strategi, med fokus på mennesket, planeten og profit.

Jeg nyder at arbejde sammen med alle mine kolleger hos Waterland. Selvom vi er et mangfoldigt team, har vi en stærk iværksætterkultur, der forener os og definerer den måde, vi gør tingene på. Vi deler en ambition om at samarbejde med de bedste iværksættere for at skabe succesfulde og varige virksomheder.

Victor Teixell Aleu – Senior Associate, Barcelona
Virksomheder

Over 1000

Vores erfaring

Siden 1999 har vi støttet iværksættere med accelererede vækstpartnerskaber i mere end 150 sektorer i hele Europa. Vores buy-and-build-strategier har resulteret i investeringer i mere over 1000 virksomheder.

Arbejdet hos Waterland er drevet af en iværksætterånd, som man kan mærke på tværs af teamet. Det hurtige og varierede arbejde på tværs af brancher gør, at der ikke er to dage, der ligner hinanden.

Rupert Von Bülow – Investment Manager, Munich

Seneste nyheder

NFP Group and Waterland Join Forces for Further Growth and Innovation

NFP Group, the market leader in secondary employment benefits, today announces a strategic partnership with investment firm Waterland.

Læs mere her

Waterland Private Equity acquires a stake in Sofyne Active Technology to create an independent leader in digital transformation for the industry

Sofyne Active Technology announces the signing of a capital partnership with the pan-European investment fund Waterland Private Equity in order…

Læs mere her

Continued growth for leading IT and software group: Conwiss Consulting now part of new GOD/MT Group

Individual software service provider GOD acquired Berlin-based Conwiss Consulting GmbH at the beginning of the year. The future IT and…

Læs mere her

Vores investorer

Vores investorer deler vores vision om langsigtet værdiskabelse. Derfor har vi partnerskaber med mange førende internationale, institutionelle investorer som f.eks. pensionsfonde, finansielle institutioner, universitetsfonde, velgørenhedsfonde og andre førende internationale institutioner fra hele verden.

Til dato har Waterland rejst over 14 milliarder euro i tilsagn. Efter Waterland Fund 8 med tilsagn på 2,7 milliarder euro investerer vi i øjeblikket i Waterland Fund 9, som har tilsagn på 3,6 milliarder euro.

Priser

Waterland har i mange år været anerkendt for at generere fremragende afkast til vores investorer.

I 2024 var vi placeret som nr. 2 i Large Buyout Performers på tværs af fonde med fokus på Europa, samt som nr. 6 ud af over 500 globale PE-firmaer i 2023 på HEC-DowJones Large Buyout Performance Ranking.

Waterland er det eneste firma i top 15 på den årlige HEC/DowJones Private Equity Performance Ranking 13 år i træk. Desuden ligger vi også i top 10 over de mest vedholdende performere inden for administration af buyout-fonde i henhold til Preqin Consistent Performers in Global Private Equity & Venture Capital Report.