Din succes er vores succes

Vi er ambitiøse og stræber efter succes, både for vores porteføljevirksomheder og for vores egen organisation. Vores medarbejdere er en stor del af det: Deres succes er vores succes. Derfor leder vi efter viden, iværksættertankegang og evnen til at kommunikere på en gennemsigtig måde. En person, som passer ind i Waterland-teamet og deler vores tankegang. Men hvordan ville det være for dig at arbejde hos Waterland? Det kan du finde ud af her.

Det står vi for

Som et team støtter vi dagligt ambitiøse iværksættere og hjælper dem med at finde deres plads på dagens konkurrenceprægede markeder. Vores værdier viser altid vejen – uanset om vi støtter andre eller tilføjer nye medlemmer til teamet.

Iværksætter-mindset

Vi er kendte for vores iværksætter-mindset. Vores team er stærkt, men ydmygt, og stræber efter at opnå optimale resultater.

Inkluderende og mangfoldig

Forskellige teammedlemmer med forskellige baggrunde, med forskellige erfaringer og synspunkter. Det er de mennesker, vi leder efter. Vi sætter pris på og respekterer de perspektiver de bringer med sig og vi elsker, at alle vores medarbejdere kan være deres mest autentiske selv.

Flad struktur

Vores organisation har en dynamisk og flad struktur, hvilket gør det muligt for os at være proaktive og fleksible.

Åben kommunikation

Vi forstår, at vores kultur gennem åben kommunikation, vil kunne udvikle sig og blive bedre hver dag. Vi har f.eks. bevidst besluttet ikke at fastlægge formelle politikker, der fokuserer på hjemmearbejde, forældreorlov, karrierepauser osv. Vi oplever, at åben kommunikation om disse emner i sidste ende vil føre til større engagement.

Ét team + samarbejde

Vores medarbejdere kommer først. Alle, uanset stilling, afdeling eller erfaringsniveau, er en del af teamet og er involveret i hele investeringsprocessen og alle relaterede aktiviteter, uanset om det er bag kulisserne eller i frontlinjen. Hvert projekt er en chance for os alle til at lære og komme med nye løsninger.

Jeg tror ikke, at der er andre steder, hvor jeg ville have fået så meget kontakt med spændende projekter på så kort tid.

 

Esmee, Associate, Bussum

Vi tilbyder

Vi er forpligtet til at hjælpe vores medarbejdere med at udvikle sig og få succes, hver dag. Vi tilbyder de bedste værktøjer og læringsmuligheder til at kickstarte eller fremme din karriere inden for private equity. Du vil kunne styre din karriere derhen, hvor du ønsker det og bane dig vej til succes.

Spændende projekter

Hos Waterland får du mulighed for at arbejde på spændende projekter, der dækker et bredt spektrum af private equity-branchen. Vi fokuserer på 4 hovedtemaer: Den aldrende befolkning, outsourcing og digitalisering, fritids- og luksus-markedet, samt bæredygtighed.

Personlig udvikling

Vi tilbyder dig mange spændende muligheder for at bruge dine færdigheder, få erfaring og styrke din personlige udvikling. Rekruttering og belønning afstemmes efter fortjeneste, evner og præstationer, så vi sikrer, at du har alle muligheder for at udvikle dig og trives.

Waterland Academy

Vores programmer omfatter et onboarding- og mentorprogram, løbende feedback i løbet af året og en række forskellige personlige- og online-kurser, hvor der undervises af fageksperter og brancheledere under paraplyen af vores Waterland Academy. Hvert teammedlem drager også fordel af et årligt uddannelsesbudget.

Fleksibilitet

Vi er stolte af vores fleksibilitet og giver vores medarbejdere plads til at udvikle sig på en måde, der passer dem bedst. Desuden hjælper et fleksibelt miljø os med at håndtere uventede situationer og udfordrende projekter.

Langsigtet karriere

Hos Waterland kan du opbygge en langsigtet karriere i et miljø, der giver dig alle muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Når alt kommer til alt så er din succes, vores succes.

Teamspirit

Vi lærer hinanden at kende gennem teambuilding-arrangementer og daglige teamfrokoster, hvor vi gør en indsats for at forstå hinanden og skabe kontakt. Det holder forbindelsen stærk og gør jobbet sjovt.

Se alle ledige stillinger

Vælg den respektive afdeling og lokation for at få et kortfattet overblik

 • Schweiz

  (Senior) Investment Manager (m/w/d) Zürich

  Als Investment Manager/Senior Investment Manager sind Sie Teil des Investment Teams und tragen die Verantwortung für die gesamte operative und…

  Læs mere her
 • Tyskland

  3 + 3 Private Equity Internship

  Was dich erwartet Du bist für 3 Monate Teil des Investment Teams in unserem Büro in Hamburg und für 3…

  Læs mere her
 • Tyskland

  Associate (m/w/d) Hamburg

  Was Sie erwartet: Ab dem ersten Tag arbeiten Sie an Transaktionen für unsere Portfoliounternehmen. Sie identifizieren und analysieren attraktive Add-Ons,…

  Læs mere her
 • Associate (m/w/d) München

  Was Sie erwartet: Ab dem ersten Tag arbeiten Sie an Transaktionen für unsere Portfoliounternehmen. Sie identifizieren und analysieren attraktive Add-Ons,…

  Læs mere her
 • Holland

  Compliance Officer

  The Compliance Officer will: Manage the annual compliance programme. Monitor and update policies and practices on a regular basis. Draft…

  Læs mere her
 • Holland

  ESG Intern

  Are you passionate about sustainability and want to know how we help our portfolio companies become more responsible businesses? As…

  Læs mere her
 • Tyskland

  Portfolio Intern (m/w/d) DACH

  Was auf Dich wartet: Als Portfolio Intern bist Du vollwertiges Mitglied unseres Portfolio Management Teams. Du arbeitest in einem unserer…

  Læs mere her
 • Tyskland

  Praktikant (m/w) Hamburg/Munich

  Zum Aufgabenfeld während des Praktikums gehören unter anderem folgende Aufgaben: – Aktive Projektmitarbeit in unserem Team – Marktanalyse relevanter Dienstleistungsbranchen…

  Læs mere her
 • Schweiz

  Praktikant (m/w/d) Zurich 

  Zum Aufgabenfeld während des Praktikums gehören unter anderem folgende Aufgaben: – Aktive Projektmitarbeit in unserem Team – Marktanalyse relevanter Dienstleistungsbranchen…

  Læs mere her
 • Tyskland

  Team Assistant Hamburg (m/w/d)

  WAS DICH ERWARTET: Als rechte Hand unserer Manager übernimmst du die Terminplanung, koordinierst die Reiselogistik und unterstützt verantwortungsvoll und vorausschauend…

  Læs mere her

Føler du dig modig?

Fandt du ikke en ledig stilling, der lige passer til dig? Eller foretrækker du at arbejde på en bestemt Waterland-lokation? Send os en besked ved at udfylde den spontane ansøgningsformular! Måske har vi stadig en plads til dig.

Max. file size: 256 MB.
Upload et dokument efter eget valg. Formater: PDF, Word doc, JPEG, PNG